Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique Michelin one star Michelin bib gourmand

Time for wine

Time For Wine

Malou Hagenaars ontving onlangs de Sommelier Award 2022 uitgereikt door Michelin. Hierop besloot Malou haar uitzonderlijke kennis van wijnen in te zetten voor het goede doel. Net als zoveel anderen, is Malou met haar familie onlangs geconfronteerd met de ziekte die kanker heet. Haar moeder van 59 jaar heeft buikvlieskanker en heeft nog maar kort te leven.

In het UZ van Gent is een speciale behandeling beschikbaar die het leven van Malou’s moeder aanzienlijk kan verlengen en haar dus meer tijd geeft om nog mooie momenten te beleven samen met haar gezin. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed, een veelvoorkomend probleem voor velen. Daarom heeft Malou 3 exclusieve wijnboxen zorgvuldig samengesteld met de titel ‘Time For Wine’. Neem de tijd om te genieten van deze heerlijke wijnen zodat Malou’s moeder en andere lotgenoten ook meer tijd krijgen om nog van mooie momenten te mogen genieten samen.

Er zijn 3 box varianten gevuld met 3 exclusieve flessen, wit, rood en gemengd. Deze wijnen hebben een speciaal plekje in het hart van Malou. Ze worden dan ook veel gebruikt in restaurant Alma als begeleiding van de spijzen van Michelinsterrenchef Wouter van Laarhoven.

Geniet van deze wijnen of geef ze weg als een speciaal cadeau. In elk geval: Time For Wine. Bedankt voor jouw bijdrage en geniet. Bestel nu jouw box gemakkelijk via de button bestellen en laat hem thuisbezorgen, of haal hem kosteloos zelf af bij Restaurant Alma in Oisterwijk.

Voor bestellingen groter dan 10 boxen graag direct contact op te nemen met malou@alma.nl, wellicht komt ze deze dan zelf graag langsbrengen!

Klik hier om te bestellen!

Deel