Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique Michelin one star Michelin one star 2023 Michelin bib gourmand Michelin bib gourmand 2023

The hospitality of Alma

Fine dining met duidelijke ambities

In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Hij en gastvrouw Malou Hagenaars schotelen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining wil Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart geven. Passend in de statige ambiance van De Lind.

The hospitality of Alma

Het beste van het beste

Over gastronomie hebben Wouter en Malou dezelfde visie. Beiden willen het beste van het beste bieden. Stoppen hun ziel en zaligheid in hun werk. En streven hierbij perfectie na. Het horecastel heeft een duidelijke ambitie met restaurant Alma: Oisterwijk gastronomische topkwaliteit bieden die het in hun ogen verdient.

Wouter kookte eerder een Michelin-ster bij De Molen in Kaatsheuvel. Daarna stond hij achter de kachel bij Wynwood in Eindhoven. Ook Malou werkte daar. Sinds november 2019 jaagt het stel hun droom na in hun eigen woonplaats. Op een voor hen symbolische locatie.

“Alma is gevestigd in het voormalig pand van hotel-restaurant De Swaen aan De Lind in Oisterwijk. Daar waar Cas Spijkers ooit de sterren van de hemel kookte. Het is een eer om op deze plaats te werken. Met een vrouw aan mijn zijde die mijn culinaire ziel leest, begrijpt en deelt. Samen bouwen we aan een toekomst met historie”, aldus Wouter.

Deel