Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

The hospitality of Alma

Fine dining met duidelijke ambities

In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Hij en gastvrouw Malou Hagenaars schotelen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining wil Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart geven. Passend in de statige ambiance van De Lind.

The hospitality of Alma

Het beste van het beste

Over gastronomie hebben Wouter en Malou dezelfde visie. Beiden willen het beste van het beste bieden. Stoppen hun ziel en zaligheid in hun werk. En streven hierbij perfectie na. Het horecastel heeft een duidelijke ambitie met restaurant Alma: Oisterwijk gastronomische topkwaliteit bieden die het in hun ogen verdient.

Wouter kookte eerder een Michelin-ster bij De Molen in Kaatsheuvel. Daarna stond hij achter de kachel bij Wynwood in Eindhoven. Ook Malou werkte daar. Sinds november 2019 jaagt het stel hun droom na in hun eigen woonplaats. Op een voor hen symbolische locatie.

“Alma is gevestigd in het voormalig pand van hotel-restaurant De Swaen aan De Lind in Oisterwijk. Daar waar Cas Spijkers ooit de sterren van de hemel kookte. Het is een eer om op deze plaats te werken. Met een vrouw aan mijn zijde die mijn culinaire ziel leest, begrijpt en deelt. Samen bouwen we aan een toekomst met historie”, aldus Wouter.

De inspanningen van het stel zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2022 kreeg Alma fine dining haar eerste Michelinster. Malou Hagenaars werd door Michelin tevens persoonlijk onderscheiden met de Sommelier Award voor beste sommelier.

Deel

Alma

Fine dining
Bodega
Bistro
Vacatures

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@almaoisterwijk.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Lunch
Donderdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 12:00 - 14:00
Diner
woensdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 18:00 - 20:00
Zondag
Tijdstip binnenkomst 12:00 – 15:00

Vakantieperiodes

Fine Dining
10 t/m 21 juli 2024 gesloten. Vanaf woensdag 24 juli weer regulier geopend.
Bodega
12 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.