In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Samen met zijn team creëert hij voor zijn gasten een ongekende beleving. Alma fine dining heeft Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart gegeven. Passend in de statige ambiance van De Lind.
Over gastronomie heeft Wouter van Laarhoven een uitgesproken visie. Hij wil het beste van het beste bieden. Stopt zijn ziel en zaligheid in zijn werk en streeft hierbij perfectie na. Met restaurant Alma heeft hij een duidelijke ambitie: Oisterwijk gastronomische topkwaliteit bieden die het in zijn ogen verdient.
Wouter kookte eerder een Michelinster bij De Molen in Kaatsheuvel. Daarna stond hij achter de kachel bij Wynwood in Eindhoven. Sinds november 2019 jaagt hij zijn droom na in zijn eigen woonplaats. Op een voor hem symbolische locatie.
“Alma is gevestigd in het voormalig pand van hotel-restaurant De Swaen aan De Lind in Oisterwijk. Daar waar Cas Spijkers ooit de sterren van de hemel kookte. Het is een eer om op deze plaats te werken. Een plek met geschiedenis, die aanzet tot grootse ambitie en verfijning” - aldus Wouter.
De inspanningen van Wouter en zijn team zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2022 kreeg Alma Fine Dining haar eerste Michelinster. Een bekroning op jarenlange toewijding en vakmanschap.