Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”
Bij Alma draait het om de details. De verfijning zit hem niet alleen in de gerechten. Je ziet het aan het smaakvolle interieur, de uitgebalanceerde wijnkaart en de bijzondere kaasselectie, die gastvrouw Malou zelf bedient als kaasmeester. Uit alles spreekt ambacht, stijl en klasse.
Het restaurant op de eerste verdieping telt 48 stoelen. De setting is overzichtelijk, de sfeer warm en huiselijk. “Bij Alma restaurant laten we niets aan het toeval over. Elk detail klopt. Zo krijgt elk diner verfijning. En zijn onze gasten verzekerd van een gastronomisch feest vol hoogtepunten.”
Heb jij oog voor verfijning? Dan mag jij de Alma experience niet missen! Reserveren kan hier.