Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

The hospitality of Alma

Elegant dishes

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”

The hospitality of Alma

Het draait om de details

Bij Alma draait het om de details. De verfijning zit hem niet alleen in de gerechten. Je ziet het aan het smaakvolle interieur, de uitgebalanceerde wijnkaart en de bijzondere kaasselectie, die gastvrouw Malou zelf bedient als kaasmeester. Uit alles spreekt ambacht, stijl en klasse.

Het restaurant op de eerste verdieping telt 48 stoelen. De setting is overzichtelijk, de sfeer warm en huiselijk. “Bij Alma restaurant laten we niets aan het toeval over. Elk detail klopt. Zo krijgt elk diner verfijning. En zijn onze gasten verzekerd van een gastronomisch feest vol hoogtepunten.”

Heb jij oog voor verfijning? Dan mag jij de Alma experience niet missen! Reserveren kan hier.

Deel

Alma

Fine dining
Bodega
Bistro
Vacatures

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@almaoisterwijk.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Lunch
Donderdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 12:00 - 14:00
Diner
woensdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 18:00 - 20:00
Zondag
Tijdstip binnenkomst 12:00 – 15:00

Vakantieperiodes

Fine Dining
10 t/m 21 juli 2024 gesloten. Vanaf woensdag 24 juli weer regulier geopend.
Bodega
12 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.