Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

Experience the hospitality of Alma

Twee zielen met één gedachte staan achter het idee van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt.

In hun fine dining restaurant, dat sinds 2022 bekroond is met 1 Michelin ster, draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma bodega.

In de zomer van 2024 voltooien Wouter en Malou hun gastronomische drieluik en opent Alma Bistro haar deuren in Breda.

De fine dining is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. Donderdag, vrijdag en zaterdag serveren wij ook lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.

Op zondag zijn we enkel met de lunch geopend en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Fine dining met duidelijke ambities

The hospitality of Alma

Fine dining met duidelijke ambities

In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Gastvrouw Malou Hagenaars en hij schotelen samen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining heeft Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart gegeven. Passend in de statige ambiance van De Lind.

Lees verder

Gastronomic experience

Elegante gerechten

Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”

Lees verder

Elegante gerechten

Alma

Fine dining
Bodega
Bistro
Vacatures

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@almaoisterwijk.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Lunch
Donderdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 12:00 - 14:00
Diner
woensdag t/m zaterdag
Tijdstip binnenkomst 18:00 - 20:00
Zondag
Tijdstip binnenkomst 12:00 – 15:00

Vakantieperiodes

Fine Dining
10 t/m 21 juli 2024 gesloten. Vanaf woensdag 24 juli weer regulier geopend.
Bodega
12 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.