Twee zielen met één gedachte staan achter het idee van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt.
In hun fine dining restaurant, dat sinds 2022 bekroond is met 1 Michelin ster, draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma bodega.
In de zomer van 2024 voltooien Wouter en Malou hun gastronomische drieluik en opent Alma Bistro haar deuren in Breda.
De fine dining is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 18:00 uur voor diner. Donderdag, vrijdag en zaterdag serveren wij ook lunch en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
Op zondag zijn we enkel met de lunch geopend en kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 15:00 uur.
In De Swaen, een pand vol historie, voelt sterrenchef Wouter van Laarhoven zich meer dan thuis. Gastvrouw Malou Hagenaars en hij schotelen samen hun gasten een ongekende beleving voor. Alma fine dining heeft Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart gegeven. Passend in de statige ambiance van De Lind.
Bij elk bord dat de keuken verlaat, geeft chef-kok Wouter zijn ziel bloot. Hij vertelt: “Elk gerecht heeft diepgang en vertelt een verhaal. Als je dat op een elegante manier doet, breng je diepgang in je gerechten. Ik geef alles wat ik in me heb. Ik sta niet stil en zal constant nieuwe verhalen vertellen via mijn borden.”