Alma logomark Alma logo restaurant Alma logo bodega Alma logo table 21 Instagram icon Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn Dropdown arrow Navigation Alliance Gastronomique

Unwind at Alma Bodega

Twee zielen met één gedachte staan achter concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt. In hun fine dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma bodega.

Alma Bodega vormt als het ware een toegankelijk en creatief voorportaal voor het restaurant op de eerste verdieping. Een opstap naar de culinaire hoogtepunten van chef-kok Wouter. Je kunt in de bodega van maandag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor een ongedwongen lunch, smaakvol diner of gewoon een goed glas wijn en heerlijke hapjes. Zorgeloos genieten in een smaakvolle ambiance.

In de 2021 selectie van de Michelin gids is Alma Bodega bekroond met een Bib Gourmand, dat staat voor uitzonderlijk goed eten tegen acceptabele prijzen. Kortom een perfecte prijs-kwaliteit.

Michelin Bib Gourmand

Unwind at Alma Bodega

Unwind at Alma Bodega

Social dining

Gastronomic experience

Eating & drinking