Alliance Gastronomique Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand 2023 Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bistro Alma Bodega Alma Bodega Alma Bodega Dropdown arrow Facebook Alma Fine Dining Michelin Bib Gourmand Michelin One Star Instagram icon LinkedIn Michelin One Star 2023 Navigation Twitter WhatsApp

Unwind at Alma Bodega

Alma Bodega vormt als het ware een toegankelijk en creatief voorportaal voor het restaurant op de eerste verdieping. Een opstap naar de culinaire hoogtepunten van chef-kok Wouter. Je kunt in de Bodega van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur terecht voor een ongedwongen lunch, smaakvol diner of gewoon een goed glas wijn en heerlijke hapjes. Zorgeloos genieten in een smaakvolle ambiance.

Twee zielen met één gedachte staan achter het concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt. In hun fine dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma Bodega.

In de 2023 selectie van de Michelin gids is Alma Bodega bekroond met een Bib Gourmand, dat staat voor uitzonderlijk goed eten tegen acceptabele prijzen. Kortom een perfecte prijs-kwaliteit.

Social dining

Unwind at Alma Bodega

Social dining

Of je nu komt met collega’s, vrienden of je grote liefde. Bij Alma Bodega kun je elk moment van de dag even landen. En je op prettige wijze onttrekken aan de drukte van alledag. Onze lunch- en dinerkaart bieden verrassende keuzes. Reserveren kan, hoeft niet.

Gastronomic experience

Eating & drinking

Alma Bodega is een volwaardige eetgelegenheid. Je ontdekt hier op laagdrempelige wijze wat chef-kok Wouter van Laarhoven zoal in huis heeft. Bevalt het je? Bezoek dan zeker eens ons fine dining restaurant op de eerste verdieping.

Eating & drinking

Alma

Fine dining
Bodega
Bistro
Vacatures

Contact

De Lind 45a
5061 HT Oisterwijk
+31 13 203 20 04
info@almaoisterwijk.nl

Instagram
Facebook

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
Keuken 12:00 – 21:30
Zondag
Keuken 12:00 - 20:00
21:00 laatste keuken bestelling

Vakantieperiodes

Fine Dining
Fine Dining
10 t/m 21 juli 2024 gesloten. Vanaf woensdag 24 juli weer regulier geopend.
Bodega
12 t/m 18 juli 2024 gesloten. Vanaf vrijdag 19 juli weer regulier geopend.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen, nieuwe gerechten en special events? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat leuk dat je op onze website kijkt. Alma Bodega is een knusse en gezellige plek waar je gewoon ongedwongen lekker kunt eten en drinken.
Wil je komen eten en is er geen plek meer beschikbaar volgens ons reserveringsysteem?
We proberen plekken vrij te houden aan onze bar en op ons terras om spontaan binnen te lopen zonder reservering.

Dus ben je in de buurt en wil je nu komen eten, schroom niet te kijken of nog een plekje vrij is. Reserveren kan tot 3 maanden tevoren, dus 1 juni voor 1 augustus of 8 juli voor 8 september bijvoorbeeld.

De maximale groepsgrootte is 8 personen.

Liefs Wouter, Malou en team Alma