Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind in Oisterwijk. Een pand met twee verschillende eetgelegenheden: een restaurant en een bodega. Sinds juli 2024 is daar een Bistro in het hart van Breda bij gekomen.
Welke eetgelegenheid van Alma je ook kiest, je ziet altijd de signatuur van chef-kok Wouter van Laarhoven terug op je bord. Hiervoor verantwoordelijk is onze grijze brigade; het personeel in de keuken en de bediening vormen bij Alma één team. Dat wat in de keuken wordt bedacht, krijgt qua presentatie een passende vertaling bij jou aan tafel.
Met Alma Bistro volmaken Wouter en Malou hun gastronomische drieluik, dat voor elk wat wils biedt. Alma bistro opende op 5 juli van 2024 haar deuren.
De Bredase vestiging van Alma telt twee verdiepingen, heeft een romantische binnentuin en gezellige bar. De open keuken in het monumentale pand maakt interactie met onze koks mogelijk. Je kunt hier van donderdag tot en met dinsdag terecht voor een à la carte lunch, diner of borrel. Reserveren hoeft niet, maar is verstandig als je zeker wilt zijn van een plekje.
De signatuur van sterrenchef Wouter van Laarhoven is onmiskenbaar aanwezig bij Alma Bistro, waarmee je verzekerd bent van topkwaliteit. “Met Alma Bistro willen we opnieuw het beste uit onszelf halen. We doen geen enkele concessie aan ons hoge serviceniveau. Je wordt in de watten gelegd, bij welke vestiging van Alma je ook te gast bent”, vertelt de sympathieke chef-kok. Eerder kookte hij met zijn team de restaurants De Molen in Kaatsheuvel en Alma Fine Dining in Oisterwijk naar een sterrenniveau. In 2023 is ook Alma Bodega bekroond met een Bib Gourmand, dat staat voor uitzonderlijk goed eten tegen acceptabele prijzen.
Wat leuk dat je op onze website kijkt.
Wil je komen eten en is er geen plek meer beschikbaar volgens de widget? We proberen plekken vrij te houden aan onze bar en lounge om spontaan binnen te lopen zonder reservering. Dus ben je in de buurt en wil je nu komen eten, schroom niet te kijken of er spontaan nog een plekje is.
Liefs, team Alma