Alma Bistro is een ongekende verrijking voor hartje Breda. Een gastronomische bistro zonder drempels, maar mét allure en ambities. Daarmee is het de volmaakte aanvulling op Alma fine dining en Alma Bodega in Oisterwijk. Een culinair drieluik dat zijn weerga in Brabant niet kent.
Twee zielen met één gedachte staan achter het concept van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt. In hun fine dining restaurant draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl. Dat is Alma Bodega.
In juli 2024 opent Alma Bistro haar deuren in het hart van Breda en is het culinaire drieluik compleet.
Bij Alma Bistro wandel je binnen in een ongedwongen setting. De smaakvolle ambiance zal je direct omarmen. Ons à la carte aanbod verrassen. Of je nu alleen of met een groter gezelschap komt, het is culinair genieten. Binnen krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. De knusse binnentuin is ideaal voor een spontane lunch, diner of borrel.
De bistrogerechten van Alma Bistro zijn wars van poespas. De kracht zit hem in de kwaliteit van verse ingrediënten en echt lekkere sauzen. Dankzij sommelier Malou Hagenaars, winnaar van de Michelin Sommelier Award in 2022, heb je de keuze uit een fantastische wijnkaart. Verwacht een gastronomisch feestje voor elke smaakpapil die je mond rijk is. Een heerlijke plek om gezien en verwend te worden, op elk moment van de dag.
Wat leuk dat je op onze website kijkt.
Wil je komen eten en is er geen plek meer beschikbaar volgens de widget? We proberen plekken vrij te houden aan onze bar en lounge om spontaan binnen te lopen zonder reservering. Dus ben je in de buurt en wil je nu komen eten, schroom niet te kijken of er spontaan nog een plekje is.
Liefs, team Alma